top of page

FAQ voor gebruikers

De slagboom op de camperplaats gaat niet open.
De slagboom kan alleen geopend worden met de App nadat de betaling is afgerond en dit werkt alleen gedurende de periode waarvoor betaald is. Indien er een gekoppelde slagboom op de camperplaats aanwezig is dan verschijnt er na de betaling een knop 'Slagboom openen' in het telefoonscherm. Iedere keer dat je de camperplaats wil oprijden of verlaten kan je deze 'Slagboom' knop vinden in het menu van de Camper Pay App. Belangrijk is dat de knop alleen op het scherm verschijnt tijdens de periode dat er betaald. Als je deze periode overschrijdt, dan moet er eerst betaald worden voor de extra dag(en) voordat de slagboom geopend kan worden met de App.

Ik kan de locatie waar ik wil betalen niet vinden in de App.
In de Camper Pay App staan alleen camperplaatsen waar je de App kan gebruiken. Camper Pay is in juni 2021 gelanceerd en we werken hard om het aantal aangesloten camperplaatsen uit te breiden. Schrijf ons een e-mail naar info@camperpay.com als je een nieuwe locatie wil aanbrengen.

 

De App gaat niet open.
Wanneer de App niet goed opent kan het zijn dat de App een upate heeft gehad. Ga naar 'Instellingen' van de App en klik daarna op 'Herlaad gegevens'. Het kan ook zijn dat je geen goede Wifi of 4G verbinding hebt. Mocht het probleem zich blijven voordoen dan kun je dit aan ons doorgeven via +31 (0)20 2440844 of info@camperpay.com, wij proberen dan mee te kijken en een oplossing te vinden.

Kan ik met 1 profiel betalingen voor meerdere campers maken?
Het is belangrijk dat de juiste kentekengegevens van de camper geregistreerd staan in verband met controles. Als je de Camper Pay App voor een andere camper wil gebruiken, dan kan je in je profiel het kentekennummer veranderen zodat je deze ook kunt gebruiken voor een andere camper.

 

Ik heb geen bevestiging e-mail ontvangen.
Camper Pay stuurt altijd een bevestigingsmail na betaling. Wellicht is de mail in je ‘spam of reclame’ map beland. Staat je e-mail adres juist in het profiel? Je kunt de betalingen ook terugvinden in de App bij 'Instellingen' via 'Mijn account' en 'Mijn betalingen'.

 

De App geeft geen locaties in de buurt aan.
Kijk even bij 'Instellingen' of je 'Locatie voorziening' aanstaat. Ga naar 'Instellingen', scroll down naar de Camper Pay App en klik hierop. Zet daarna 'Locatie voorziening' aan. Het is ook mogelijk dat er bij jou in de buurt nog geen aangesloten Camper Pay camperplaatsen zijn.

Wat doet Camper Pay met mijn gegevens?
Wij gaan heel zorgvuldig om met jouw gegevens en delen deze niet met partijen die niet noodzakelijk zijn voor het afhandelen van de transacties. Bekijk hier de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring

 

Is de Camper Pay App gratis?
De Camper Pay App kan gratis gedownload worden en de gebruiker betaalt een klein service fee voor elke transactie met de app.

 

Wat zijn de gebruiksvoorwaarden van Camper Pay?
Klik op deze link voor de Gebruiksvoorwaarden.

 

Ik krijg een melding dat mijn e-mail al geregistreerd is.
Waarschijnlijk sta je dan al in het systeem en ben je snel klaar. De kans is groot dat je al eerder een profiel hebt aangemaakt voor de Camper Pay App. Wanneer je klikt op 'Reset wachtwoord' ontvang je een nieuw wachtwoord via de e-mail waarmee je kunt inloggen.

 

Waarom vraagt Camper Pay toegang tot je locaties?
Wanneer de 'Locatie voorzieningen' voor de Camper Pay App aanstaan, kan de App meteen de betaalpagina openen van de camperplaats waar je op dat moment bent.

 

Ik heb een suggestie of leuk idee voor Camper Pay. Waar kan ik dit kwijt?
Je kunt ons een mailtje sturen op info@camperpay.com!

• Hoe kan ik mijn verblijf op een camperplaats verlengen?
In dit geval kan je een nieuwe betaling doen met als begindatum de eerste dag van de verlenging.

bottom of page